2008/01/31

BRUSHY MUZAK FREE DOWNLOAD - Chemical Burn

Bienvenue!

Ici, je suis et de la nouvelle chanson. Permettez-moi de présenter cette chanson pour vous.

Akarom mondani, halihó nektek, belétek. Itt az új dal, az új mana, amire oly' régóta vártatok (Engem nem vertek át, he!), a Chemical Burn. Semmiféle zaftos sztorit nem tudok a dal születéséhez fűzni, most nincsen bulvár. Két nap alatt megcsináltam a dalt, persze ez durván 4+5 órát jelent. Szóval tök ösztönös és rapszódikus volt a szülés.
Ha vagytok elég bátrak, hogy a letöltésre kattinsatok, akkor a link alatt egy 7 perc 20 másodperces hmmm.. westcoast breakbeat muzsikát találhattok. Westcoast, mert hangzásban teljesen fedi a dal a breakbeat amerikai és azon belül a nyugati part hangzását. Tudom, kérdezed miért pont hét és fél perc. Így alakult, másrészt nem kötelezi senki sem, hogy végighallgasd. Tekerj bele, azt élvezkedj. Ha meg imádod a jó kis akciósfilmes zenéket, a savas és trance-es hangzást vegyítve a seggrázós ritmusokkal, minimál basszusokkal, akkor szeretni fogod a dalt.

LINK:

Brushy - Chemical Burn

(Offkórsz. A letöltött mp3-at hallgathatod, megmutathatod a barátaidnak, kiírhatod cd-re, odaadhatod anyádnak, buliban is lejátszhatod, de ha ellopod és pénzt keresel vele valamilyen úton módon, akkor megtalállak és úgy megb*szlak, hogy három hétig a sz*r is a szádon jön ki. Érthető voltam?)

Nincsenek megjegyzések: