2008/01/05

Revenge CD

"A bosszú CD."

Akik panelban tolják az ipart, azok biztosan tudják milyen is sok emberrel együtt élni. Megvan a maga bája, öröme és gyötrelme. Inkább csak az utóbbi. Bár én nem vagyok panelbetyár, de elég jól ismerem azt érzést, amikor éjjel négykor arra kell ébrednem, hogy a szomszéd iszonyat hangerőn üvölteti az Eddát "Éjjel érkezem...". Mit lehet ilyenkor tenni?
1. Átmenni és szólni, "légyszi ne". Legyünk kulturáltak, először mindig ezzel próbálkozzunk. Sajnos az esetek legtöbbje azt bizonyítja, hogy az udvariasság és az őszinteség sosem kifizetődő, ezért jöhet a kettes pont!
2. Ha eddig még nem tettük, akkor szerezzünk be valami iszonyat hangrendszert és a lehető legzsibbasztóbb muzsikát toljuk a szomszédnak. Tök mind1 mi, a hangerő mindent megold, legyen szó dnb-ről, breakbeatről, metál, rock, goa, mulatós, egyre megy, a hangerő és a bassus bizonyítottan megtöri még a legellenálóbb egyéneket is. (Komoly, olvass utána, voltak, akiket metál zenével törtek meg a hallgatásukból.).
Persze a hangerőháborút megnyerhetjük, de sok ellenséget is szerezhetünk magunknak. Mi akkor a megoldás?
3. Ez.

Tracklist:

1. légkalapács
2. házibuli
3. orgazmus
4. vonat
5. elbaszott dob szóló
6. artikulálatlan sikolyok
7. magassarkúban sétálás
8. "domestic squabble" (nem tom lefordítani, hülye vagyok hozzá)
9. ajtó csapkodás
10. bowling
11. nyüszítő kutyus
12. hegedű (elbaszott)
13. tömeg dugó
14. szemetes kocsi
15. csecsemő
16. telefon csörgés
17. labda pattogás
18. galambok
19. takarítás
20. kukorékolás

LINK:

Revenge CD

3 megjegyzés:

Jung-C írta...

domestic squabble = családi perpatvar, veszekedés.

Csekk yo i-mál.

Unknown írta...

A felvétel meghallgatása után inkább asszonyverésnek mondanám.. Egyébként azt hittem ütősebb az anyag, a célnak megfelel, az tuti. Csak lehetett volna zajosabb.:)

Jung-C írta...

Jaja, lehetett volna simán karcosabb. A legjobb a telefoncsörgés, az legalább kitartó. A vonattal a baj, hogy csak jön, nem kattog eléggé, nem kürtöl, szóval inkább egy pályaudvar kellett volna. És hiányoltam a kocsmát. :)

Nem baj, jó lesz hangmintának az új albumodba.