2008/01/20

Kaptok egy kis vegyesfelvágottatotot

Az a baj, hogy annyi, de annyi baromságot találtam, hogy egyszerűen képtelenség őket témákba rendezni, így nem tehetek mást, mint hogy ömlesztve adagoljam a mélyen elrejtett hülyeség dózisokat. Egyébként meg ez az illúzió tavasz nagyon beüt, legalább annyira, mint a macskám, aki tegnap este az ágyamba hányt. So..

STREET SIGNS - Avagy utcai táblák. További komment nélkül egy csokorra való tábla a poros utak mellől.


LINK:

Street Seens

THE HISTORY OF MICHAEL JACKSON'S FACE - Avagy Michael Jackson arcának a történelme. A pop bukott királyának átváltozásait mindig is legenda övezte. Saját állítása szerint ő egy ritka betegségben szenved, attól lett ilyen. Igaza is van, a betegsége azonban annyira ritka, hogy csak rajta ütött ki és így egy fekete srácból fehér nő lett. Egy ideig, mert most már emlékeztet egy rothadó hullára, mint emberre. Ő tipikusan az a zenész, akit hallgatni lehet, de nézni bűn. Csekk a rövid kis történelmet, csak erős idegzetűeknek. Jah, a legszánalmasabb banda újra összeállást is neki köszönhetjük, elvileg idén ismét zenél a Jackson Five. Azé' az mennyire mókás lesz, hogy négy afro közt ott figyel majd egy fehér zombi. Szürreális.

LINK:

The history of Michael Jackson's face

SMOKE ON THE WATER - Vannak emberek, aki lelkesek. Vannak, akik zenélni szeretnének. vannak, aki elszántak, de tehetségtelenek. Vannak, aki nem veszik észre. Sajnos, ha ez mind osszejön, akkor születnek ilyen feldolgozások. Ha azt hiszed szar, várd meg a refrént..



FIKAZOID - FreQ NastY, FreQ-a-Zoid, Freakazoid, Fikazoid, got it? Az az egyik nagyszerű és csodálatos lehetőség, amit az internet megadhat bárkinek, hogy beugathatsz. Arc, név, személyiség, ok és mindenfajta értelem nélkül. Sokan így élik ki eddig rejtett oldalukat. fikazoidok lesznek. A Fikazoidot könnyű felismerni. 1. Mindig beugat. 2. Ha newbie vagy, akkor pláne. 3. Mindig neki van igaza. 4. Mindig övé az utolsó szó. 5. Bármit teszel, bármilyen érveket és összefüggéseket hozol fel állításai és érvei ellen, mindig neki van igaza. 6. Neki nem kell érvelnie. 7. Ha érvel, akkor azt a saját logikája szerint teszi (amit csak ő ért, mert mi kevesek vagyunk hozzá) és nem tűr ellentmondást. 8. A Fikazoidnak mindig igaza van.
RIK-22 user imdb-s pályafutásába pillanthatunk bele, a srác fikáz minden filmet, amit csak ér. Új filmektől kezdve klasszikusokig mindent.

Kambodzsában meg Zámbó Jimmyt tolnak, most hallom a tévéből. Kick ban!

Nincsenek megjegyzések: