2007/10/23

Meltingpot.hu brigád

Van ez a mi kis baráti és alkotói körünk. Sehogy nem hívjuk magunkat, de ha feltétlenül muszáj megnevezni magunkat, akkor mondhatnám azt is: "Hi! We are the Meltingpot brothers!" Szóval mi alkotunk, legyen szó zenéről, videóról, modellezésről, programozásról, design tervekről, weblap készítésről, fotózásról és így tovább. Mindenkinek megvan a maga erőssége és fő területe (ez lennék én a zenével és a grafikával), de tulajdonképpen mindenki valahogy bele tud folyni minden egyes aspektusába a közös munkáknak.
Mára már mindenki rendelkezik saját minisite-tal, a meltingpot domain alatt. Csak bemutatásképp néhány szót róluk.

Blaske Bence Gábor - Kódokat varázsol a képernyőkre miközben serényen örökíti meg a valóságot pillanat képek formátumban, meg néha arra is fanyalodik, hogy weblapokat rakjon össze. Programozó, fotós, webszerkesztő.

bbence @ meltingpot
bbence photography

Hajszik Gábor - Igazság szerint nem csinál semmit, de sokat segített már így meg úgy, szóval őt is meg kell említeni, mellesleg vitézkedik. Életművész, történelem szakértő. Egyebet nem tudok mondani, kérem kapcsolja ki.

Gábor történelmi kitüntetés gyűjteménye

Hornyák István - Rajzol és modellez, mint az állat, nem kevésbé nagy tudású II. vh tudós. Grafikus, modellező, történelem szakértő.

Modell gyűjtemény a készülő játékokból

Horváth Balázs Zsigmond - Virtuális modelleket gyárt ezerrel, hogy aztán felöltöztethesse őket a saját maga rajzolt ruháival, mellesleg a való életben is ezt csinálja (nem, nem arra gondolsz). Emellett ötlet gyáros, kapcsolat szerző, az agy, a spirit. Modellező, textúrázó, videó mágus, brain.

horvi @ meltingpot

Lengyel András - Ez lennék én. Zajt keltek, photoshopban úgy teszek, mintha értenék hozzá, fotóznék, ha lenne jó gépem, de remélem Bence költsön adja ismét, meg úgy ötletelek mindenen, amivel lehetne valamit nagyot durrantani. Zenész, grafikus.

Brushy - High Texture Quality - Az albumom minisite-ja, ahonnan bárki ingyen le tudja tölteni a zenémet. (ismertető)

Nincsenek megjegyzések: