2007/09/18

The Last Stand - mert zombikat írtani élvezet

Nincs jobb az ingyenes flash alapú játékoknál. A legtöbbjük annyira egyszerű és élvezetes, hogy maximális unalomelűzési faktorral rendelkeznek a végeláthatatlan munkaórák közt. Ilyen darab a The Last Stand is. Azért meg külön nagy respekt a játék készítőjének, hogy ez az első ilyen munkája, ráadásul profin kivitelezett és lehet benne lőni rotweiler és nagymama zombikat (a bohócok csak ritkán jönnek elő, érdemes figyelni őket!).


A sztori a szokásos. Elszabadult valami és hirtelen az emberek zombikká változtak, azok meg továbbterjesztették a zombiságot. Te egy túlélő férfival vagy a cél, hogy túlélj húsz éjszakát az összetákolt barikádod mögül lövöldözve. Minden nap van 12 órád felkészülni a következő éjszakára. Három lehetőséged van. Túlélőket vagy új fegyvereket keresni, illetve a barikádot foltozgatni. Érdemes rögtön az első kettő nap mind a tizenkettő órát túlélők keresésére fordítani, mert ha mind a hét megvan (ennyi a max férőhely), akkor onnantól kezdve gyerekjáték megvédeni a barikádot és a ha esetleg sérülne, akkor is csak max. egy órát kell a javításra fordítani, a többi mehet az új flinták keresésére. Azokból meg van minden, mi szem szájnak ingere. Shoti, ump45, uzi, ak47, láncfűrész.

Érdemes csekkolni a játékot, mert nem olyan hosszú végigtolni azt a húsz éjszakát és baromira élvezetes egy mutatvány uzival a kézben sorozni a zombihordákat, miközben megpróbálod megtartani az utolsó állást.

Aki meg nem szereti a zombikat az meg ne játsszon vele.

LINK:

The Last Stand

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Az egyedüli baj ezzel a játékkal, hogy túl könnyű. Elsőre gond nélkül végig lehet nyomni.

Legjobb cuccok benne az uzi (ganxta style) nameg a sawnoff shoti (enádor ganxta style).

The hood comes back!