2007/09/16

Vámpírok vs Vérfarkasok - Vérborz Élet Pártja

Nagy szerepjáték rajongó révén elég sok rendszert kipróbáltam már, legyen szó ortodox papír verzióról, eretnek crpgk-ről vagy netes, szöveg alapú marhaságokról. Ez utóbbi kategóriába tartozik a monstersgame.hu vámpírok vs vérfarkasok játéka is. Ez egy németből fordított minden változatosságot és fantáziát nélkülöző world of darkness koppintás. Hihetetlenül béna félrefordításokkal és tökéletesen megbízhatatlan rendszerrel találkozhat az érdeklődő. A legmeglepőbb az, hogy bármennyire gagyi a rendszer, nagyon rá lehet kattanni.

Eskü, a kedvesemmel mindennap azon kattogunk, hogy vajon mennyi zsákmányt sikerült ejtenünk a legutóbbi raid alatt.

Munka helyett, közben, unaloműzés, agyleszívás céljából ajánlott.

LINK:

Monster's Game World.hu

1 megjegyzés:

SAW Taylor írta...

Nos igen.

A fordítás az én hibám :P Mármint az elírások. Még nagyon régen volt rá próbálkozás, hogy a kijavított nyelvi fájlokat feltöltse az RMS a szerverre de akkor volt egy 1 órás leállás, mert összeugrott a rendszer a KnightFight-tal. Becsületemre legyen mondva, hogy 4-es voltam helyesírásból a suliban :D
Amint itt is lesz update ki lesznek javítva a nyelvtani hibák és a játék is változatosabb lesz. Aréna ahol már nem csak az ellenkező fajúval mérhetjük össze erejünket hanem pénzdíjas mérkőzésekben is, stb. Olvassátok el a fórumját a játéknak. Ha lehet ilyet: http://board.monstersgame.hu/viewtopic.php?f=2&t=523 Ha nem akkor sry, de mindenképpen próbáld ki te is az új játékot tesztszerver formájában. Link az első hozzászólás alján.

W. Taylor