2007/12/06

Linkek meg egy amolyan baszás..

Kb ilyen most a hangulatom. E!
Kicsit érthetőbb leszek, én vagyok a ló..

Szóval itt van az ember, vígan lubickol a fosban és még öröl is neki, mert nem mar.

De ennyi elég is a tipikus blogbejegyzésből (A semmi ágán ülök, stb..), jöjjön néhány igazán szórakoztató kis oldal épülésetekre. Jah, egyébként tudja valaki miért lett full angol a blogger.com irányítópultja? Eddig magyar volt, nem mintha nem tudnék angolul, csak kérdeztem.

ART-WORK - Fotós vagy, rajzolsz, grafikákat készítesz? Nem értenek, megértenek? Van kinek megmutatni, nincs kinek megmutatni? Tanul szeretnél, (ki)oktatni szeretnél? Itt ez a jó kis magyar devinatart, ahol tényleg jó társaság van, az emberek kedvesek, segítőkészek és ha tényleg ügyes vagy és még érzéked is van dolgokhoz, ami bármiféle kép alkotással kapcsolatos, akkor nyugodt szívvel ajánlom ISMÉT ezt az oldalt. Nem, nem fizetnek érte, csak gondoltam, aki eddig még nem tette volna meg, az tényleg nézzen rá, mert nagyon jó dolgokat talál rajta.

LINK:

artwork.hu

DON'T CLICK IT - Még néhány év és repülünk a szájberszpészben, rakosgatjuk magunk előtt a virtuális teret és szépen flatline-ra kerülünk, ha valami disznóságot követünk el. Te is unod már néha azt a rohadt sok kattintgatást az egereddel? Mellesleg baromira nem is egészséges ez az elbaszott kéztartás. Ez az oldal egy kísérlet egy olyan működő interface bemutatására, ami mindenféle egérkattintgatást nélkülöz. Ha véletlenül kattintasz akkor jön majd szépen egy kérdés, hogy még is miért tetted ezt? Egyetlen egy probléma van ezzel az egész oldallal. Hogy rohadt lassú. 2700-as procival is képes néhol szaggatni, a régi 1200-ason meg inkább nem is mondom mit produkált. De hát hé, ez a jővőnek szól, nem? Akkor meg mit ugatok, néhány év múlva úgy is lesz már valami egységes baszás, ami egyszerre fog személy azonosítóként, telefonként, mp3 lejátszóként, kézi számítógépként, fényképezőgépként, bank kártyaként, meg minden másként működni. Szóval kattints a linkre, de aztán csak egyet!

LINK:

dontclick.it

HIDE THE FART - A végére meg egy kis etűd. Egy baromi egyszerű kis játék. Állsz a buszmegállóban, melletted egy fickó, előtted meg néha nagy zajjal elhúznak az autók. A gázok folyamatosan gyűlnek benned, neked meg akkor kell egy jó nagyot finganod, amikor zaj van, hogy meg ne hallja melletted a kolléga. Szóval készüljetek fel, mert ez igazi ultimate kihívás. Akik a való életben is lesipuskások, azoknak is tart kihívást a játék. Fingásra fel, a melletted lévő meg dögöljön meg. Miért kéne sajnálni, biztos neki is kellett már sunyiban fingania, nem?

LINK:

hide the fart

Képek most nincsenek, mert igazság szerint mindegyikhez csináltam, de ezek az oldalak tipikusan nem a látványosság miatt érdekesek. Higyj nekem és kattints, ha meg nem, akkor meg nem és úgy kell neked.
Azért egy képet kaptok, ezt én csináltam. Szép, mi?:P


1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Elbaszástad a fingós linkját brádá.