2007/12/01

BRUSHY MUZAK FREE DOWNLOAD - Divine Soul

És ismét egy új dal, ismét breakbeat, ismét tele flessekkel, meg törésekkel, meg jó sok torzított hanggal. Tessék szipkázni a lenti linkről.
Kicsit rideg lett ismét a hangulat, de ez nem az a fajta embertelen hidegség, mint ami a Freedom Fighters-ben volt. Ez inkább ilyen egyfajta belső nyughatatlanság, nyers energiák feltörése. A címet is talán magyaráznom kell, de akit nem érdekel vagy nem törődik vele, hogy én mit is akarok ezzel mondani vagy sem, az ne olvasson tovább!

Szóval Divine Soul. Magyarul, "Isteni lélek". Most nagyon nem akarok belemenni abba, hogy hiszek-e Istenben vagy sem avagy létezik-e egyáltalán egy olyan mérhetetlen hatalom "odafent", nem ez a lényeg. Az a lényeg, hogy ott bent mindenkiben van valami, amit ha néha megérez, akkor vagy megerősödik a hite vagy meginog a hitetlensége. Amit ma hitnek nevezünk nem több, mint ... (negatív jelzők sokasága) ... . Hinni nem így kell, magadban kell keresni és itt most nem arra gondolok, hogy nincs Isten, hanem csak te vagy. Nem. Keresd magadban, néha megtalálod önmagad és akkor megtalálod azt is, amit keresel. Akár csak egy pillanatra is, de tudod, hogy ott van. És ha visszagondolsz rá, akkor csak egy torz kép marad, amíg ismét meg nem tapasztalod az érzést.
Szóval ez a dal erről szól nekem. A lélekről, ami származik valahonnan, megy valahová, nem tudunk semmit sem róla. Néha az ember rátalál önmagában, majd elveszti szinte azon nyomban a tudást. És csak ez a torz kép marad utána. Erőt ad az érzés, hogy egyszer már rátaláltál és a későbbiekben is erőt fog adni. Nem tudom jobban leírni mire gondolok, számomra ez a hit.

De mint mondtam, ez téged ne érdekeljen, ez csak egy breakbeat dal, mint minden más zenémnek ennek is van személyes élménye, neked más lesz és én nem akarom ráderöltetni az enyémet.

LINK:

Brushy - Divine Soul

(Offkórsz. A letöltött mp3-at hallgathatod, megmutathatod a barátaidnak, kiírhatod cd-re, odaadhatod anyádnak, buliban is lejátszhatod, de ha ellopod és pénzt keresel vele valamilyen úton módon, akkor megtalállak és úgy megb*szlak, hogy három hétig a sz*r is a szádon jön ki. Érthető voltam?)

3 megjegyzés:

MUMUS írta...

El is adtam már, levédettem, így nem is te írtad ezt a zseniális számot.
Bibiii

Névtelen írta...

Mumus megelőztél. Most akartam beírni, hogy meggazdagodtam. :)

Tényleg jó, még ilyet, ebben tényleg van valami...

Unknown írta...

1. Írok jobbat.
2. Én ezt mér rég megtettem a te összes zenéddel.
3. Valójában én vagyok Stevo a SomeBizarre-tól és csak szivatlak nap, mint nap, igaz eléggé fárasztó fake szerződéseket küldözgetni neked, de megéri.:)
4. A zárójeles részt elintézzük négyszemközt, mert hallani akarom ahogy sikítasz!:)