2007/12/10

Videjóóó!

Ejha, most látom, hogy nem frissítettem egy ideje a blog. Semmi olyasmiről nincsen szó, hogy én most tökre lelkesen elindította a magam kis szemétdombját, aztán kialudt a tűz. Inkább a konstans részegségnek tudható be ez a rapszódikus időhúzás. Mivel ennek az utolsó tagmondatnak semmi értelme sem volt, így most szépen elárasztalak titeket mindenféle marhasággal, azt biztosan értitek. Szóval...

Van egy olyan site, hogy youporn. A nevéből is látszik, hogy ugyanazt a szerepet tölti be, mint a youtube, csak a pornó műfajában. A pornó rossz, pornót nézni bűn, a pornó elferdíti szexuális fejlődésünket, stb, blabla bla. De ettől függetlenül a pornó tök jó tud lenni egy párkapcsolatban, inkább nem részletezem. Ha nem vagy álszent, akkor tudod miről makogok. Most nem is egy zaftos kis hangulatkeltőt szeretnék ajánlani, hanem egy tanulságos kis etűdöt, amiből kiderül, hogy operatőrnek lenni bizony veszélyes szakma, még a pornó műfajában is. Ha megnézed ezt a rövid kis szösszenetet, akkor leszűrheted a tanulság: Duck and cover, és a headshot mindig criticalt sebez!:)

Headshot


Evezzünk tovább a pornó kiszámíthatatlan vizeiről az akciófilmek világába. Steven Seagal iszonyat nagy király volt az 90-es években. Bár színészkedni nem nagyon tudott, de azt mindenkinek el kell ismernie, hogy ő aztán tényleg tud. Nagyjából az egész életét a harcművészetnek szentelte, hét danos aikido mester, meg egy tibeti láma reinkarnációja a fickó, szóval, amit a filmjeiben látsz, azt ő tényleg meg is tudja csinálni a valóságban. Bírom a krapekot, kábé akkora, mint egy hegy, a tekintete meg olyan barátságos, mint egy vasúti vécé bejárata, de ettől függetlenül tényleg rendben van az ipse. Nézzetek utána imdbn, a légynek sem árt, csak a filmjeiben ölt le kontinensnyi rosszfiút. Szóval így forgattak vele egy reklámot, amiben adja önmagát, de még is látszik az alkotáson, hogy ő aztán tényleg nem fél saját magából hülyét csinálni. Nagyon nagy respekt Steven Seagalnak, Chuck Norris sehol nincsen hozzá képest!




Azt tudjuk a japánokról, hogy kivételesen mély és spirituális kultúrával rendelkeznek, de emellett iszonyatosan fogékonyak a nyugati giccsre, szarra, hülyeségre. Ez így van és kész. Iszonyat paradox egy kultúra. A lényeg az, hogy kedvenc osztrák származású kaliforniai kormányzónk (Arnold Schwarzenegger) még néhány évvel ezelőtt csinált néhány reklámot a japánoknak. Nem is egyet, nem is kettőt, sokat. Próbáltam a legemészhetőbbet kiválasztani, a többi rosszabb. Arnoldot sem a színészi tehetsége, hanem a kisugárzása miatt (meg az iszonyat béna beszólásai, "Táska lett belőled!") szeretjük, de ez azért. Sok. Nem kicsit. Szóval tényleg csak óvatosan.



A végére pedig, hogy az így is a béka segge alatt szántó hangulatot és minőséget felhozzam egy kicsitkét egy igazi gyöngyszem következik. A Sesame Street, tehát a Szezám utca számomra nem volt soha akkora fless, mint a Muppet show, de kétségtelen, hogy sokan ezen nőttek fel. Elég ha csak arra gondolunk, hogy a műsor fő célja fiatalok szórakoztatva okítása, már is eszünkbe jut a híres abc dal, süti szörny és elmo. Ó, igen, Elmo. A kis piros, kedves, bájos, minden lében két kanál kis szőrcsomó. Robert DeNiro és Elmo igazán kedves és szerethető páros, simán megnézném őket egy maffia filmben, bár ha jobban belegondolok DeNiro egy kicsit már kiöregedett ebből a stílusból... Szóval következzék Elmo és DeNiro!


2 megjegyzés:

Névtelen írta...

A szegálos jó.
A svárcison még nem tettem túl magam. Nem bírtam feldolgozni a kapott információmennyiséget.
A szezám jó.
És a heccsátot már ismertem, Szivacs mutatta meg a 190 gigás heccsátgyűjteményéből többek között ezt is. :)

Unknown írta...

Szivacshoz képest egy pornórendező is smafu!:D