2007/11/28

Tvnet Meztelen ADSL

Amikor hozzánk is végre bekötötték az internetet, akkor a Tvnet szolgáltatót választottuk. Olcsó, helyi, korrekt feltételek, szóval ideálisnak tűnt. Aztán néhány hónap alatt kimutatták a foguk fehérjéjét, így szerződés szegés miatt szépen felbontottuk velük a kapcsolatot és elküldtük őket a picsába. (Csak így finoman.) Nem akarom felsorolni mit meg nem engedtek maguknak, de egész komolyan megnyugtatok mindenkit, baromira botrányos volt, ahogy ők "szolgáltatták" nekünk az internet. (Csak így napirajzosan.) Váltottunk a Vivanetre és hoppá, azóta is működik, ha bármi baj van korrektül megoldják, minden okés velük.

De most nem is a Vivanet ajnározásáról, hanem a szánalmas Tvnet baromságairól lesz szó. Tegnap subbás fórumozgatásom közben találtam egy linket, amit minden embernek ajánlok. Jó példa a teljesen elbaszott marketingre, arra, hogy mennyire egyszerű alapigazság az, hogy "a szex és erőszak mindent el tud adni". Hát tessék kérem kattintani és beugrik a Tvnet Meztelen ADSL akciójának a honlapja. Első kattintásra, mintha egy rossz pornó gála honlapja fogadna minket, de itt még ne álljunk meg! Kattintsuk be, hogy már elmúltunk 18 évesek (14 felett is bátran lehet..), majd válasszunk nemi beállítottságunknak (vagy kíváncsiságunknak) megfelelő partnert, aki majd elkalauzol minket.. Hová? Hát nem oda.
Mivelhogy férfi lennék azért egyértelmű, hogy a szőke hölgyre kattintottam, de azt már rögtön leszögezem, hogy nagy hiba volt már az első oldalon kivillantani egy fél mellett. Miért nem maradhatott volna az takarva? Hát nem az a lényeg, hogy majd szépen levetkőznek nekünk? Nem árultam el semmit sem, úgy is kitaláltad volna. Igen, bejön szépen a néni és elmondja nekünk, hogy most szeretne minket meggyőzni (nagyjából ez úgy hangzik a szájából, "na most kapaszkodj meg kisapám!"). Fogja a köntösét, ledobja, leül a kikészített székbe és elkezd mesélni. Ha sokáig nem kattintunk semmire, akkor elkezd hümmögni, icegni, ficegni, biztos vár valamire.. Igazság szerint nem nagyon tud érthetően beszélni a kedves kishölgy, nem ártott volna egy utószinkron, de a titkárnős szemüvege, na az nagyon tuti, egyből beindítja a férfi fantáziákat.
De, mivel egy újságíró legyen tájékozott így rákattintottam a férfi kísérőre is. Bejön egy nagydarab, jóképű, tribáltetkós fickó, majd ledobja nekünk a törölközőjét. Sok nő arra várna, hogy kivillanjon a fallosz, a hímtag (Persze, most jön az a szöveg, hogy nektek ez nem fontos, meg az érzelmek, bla, bla.), de egy cseles mozdulattal hátat fordít nekünk és sehol egy fasz. A hölgynél legalább lehetett látni valamicskét, de itt semmit. Hol van az egyenlőség elve? Több oka lehet ennek. Lehet azért mert a Tvnet azért mégsem olyan kemény, mint ahogy próbálja beállítani magát, de az is lehet hogy nincs is mit megmutatni vagy ha van hát az is olyan szánalmasan apró, hogy inkább röhögőgörcsöt kapnánk. Ez már örök titok marad. Egyébként a srác sem tud beszélni rendesen, állandóan elharapja az "l" betűket (ádéese', szó'gá'tatás, stb..). Ő is hümmög, meg izeg mozog, ha nem csinálunk semmit, a forgatókönyv ugyanaz.
Hová lehet ezt fülledt erotikát fokozni? A pontot az ire egy rövid reklámfilm teszi fel, amit szintén érdemes megnézni. A kisfilm dögös, fülledt, heves, izgató... Akarna lenni, de egy szánalmas ripacskodás az egész. Erről a párról szól, amint hevesen nekiállnak fúrni egy jó nagyot, aztán jön a fordulat, de inkább nem mondom, nézzétek csak meg, szánalmas.
Szóval ennyit erről.

LINK:

Tvnet Meztelen ADSL

Tvnet Meztelen ADSL reklámfilm

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hát én szájba szopom magam... Megnéztem, a csaj olyan retek, hogy lehet, hogy a faszi lett volna a jobb választás. De bazzeg, egy lógó faszú lúzerrel és egy lógóscsöcsű riobanccal már internyettet is lehet árulni? Vagy jár hozzá valami spéci maxiwebes előfizetés is? Vagy az Érsek pornótorrentjére meghívó?

MI A PÖCS EZ?

Unknown írta...

Azért a titkárnős szemüvege nem mozdít meg benned/rajtad valamit?:D

Névtelen írta...

Nem. Valahogy nem az ilyen 70-es éveiben járó nőkön tetszik a titkárnő-style...

Bezzeg a kárdekszes idők...