2007/11/14

BRUSHY MUZAK FREE DOWNLOAD - End Theme

Miután jól megírtam az iwiw üzenőfalára az ide csalogató kis üzenetemet úgy gondolom, hogy most már ezrével fognak jönni az információra éhes, ökörségekre fogékony és Brushy zenéért rajongó emberek. Már szóltam is a guglinak, hogy "Gyerekek, sávszélességet nekem, mert bazmeg jönnek a népek és elárasztják a helyet."
Persze a fentiek közül semmi sem igaz, örülök, ha talán kettő ember, ha idetéved, de végül is ezt az egészet a saját szórakoztatásomra csinálom, én baromi jól elvagyok itt a saját kis szemétdombomon.
Szóval. Exkluzív tartalom!
Bezony, mostanában ismét zenélgettem. Nem is kicsit. Lett is hirtelen egy új zeném, amivel semmit sem tudok kezdeni, mert annyira kilóg minden eddigi munkámból. Ez lenne az End Theme. Miért is? Mert tök olyan hangulata van, mint egy end title muzsikának. Érted, lement egy kurva jó film, megvolt a katarzis, aztán a stáblista alá benyomnak egy ilyen könnyed stuffot, hogy el tudd hagyni a mozit ép elmével. Kb ilyen a hangulat. Vagy inkább, mint egy fagylalt reklámnak. Vagy, mint egy igazi ibizás trance ópusznak, "hegytetőn befeszítős, kamerából elnézős, klipp végén limuzinnal megyünk a bulimba". Vagy, mint egy igazi életvidám dalocskának, ami nem szól másról csak arról, hogy mosolyogj, mozogj, élvezz.
Szóval mosolygós, vidám darab lett ez, talán egy kicsit túlságosan is, de azért néhol ismét remekeltem és Orbital közeli katarzisokat sikerült elérnem (ezt nem én mondtam és nem is István...).

Szóval itt a link a 320-as empéháromhoz, töltsd le, aztán mondjad mi volt. Ide vagy e-mail-re, ahogy akarod. De, ha már letöltöd, akkor tényleg firkants is ide valamit, hadd tudjam már meg, hogy mennyire jött be neked. Köszi.

LINK:

Brushy - End Theme

(Offkórsz. A letöltött mp3-at hallgathatod, megmutathatod a barátaidnak, kiírhatod cd-re, odaadhatod anyádnak, buliban is lejátszhatod, de ha ellopod és pénzt keresel vele valamilyen úton módon, akkor megtalállak és úgy megb*szlak, hogy három hétig a sz*r is a szádon jön ki. Érthető voltam?)

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Te, figyelj, Brushy, jó ez a blog dolog, én még biztos vissza fogok jönni, ami nagyon érdekelt, azt meg már most elolvastam. A black metal kérdésről (vagy fekete metál a teértelmezésed szerint, hehe, de semmiképpen nem black metál) pedig majd egy sör mellett elvitatkozgatunk, bár sok mindenben igazat adok neked. A zenéket is meghallgatom majd végre és majd jól kommentelem is, addig pedig csak folytasd, egy olvasód már van, mégpedig a ROKKMÖNSZTER (te írtad így a myspacemre) DJ SAHMAN a Szigetről, szevasz!

Névtelen írta...

Nekem nem filmutánlevonulós zene.

Két felhasználási javaslat jutott eszembe:
- ha már film, akkor keményen hentelős Mátrixos-aulábanlövöldözős
- de ami még inkább, az bizony C64 játék!

Valahogy a keményen nézek, buliba limóval megyek feeling nekem nem jött át, de hát oda se neki. Majd forgatunk hozzá valami picsarázós klippet és lenyomjuk a Spigibojt.

Amúgy MÉG!

Unknown írta...

Ádám! PARTYMONSTER volt az a cím, ha jól emlékszem.:) Hasznosabban is eltöltheted az idődet, mint engem olvasni, de azért örülök:)

Jung-c: Mátrixos-akciós-lövöldözős? He? El vagy te tévedve, azokhoz ilyen west coast breakbeat zenék illenek (like The Crystal Method). Nézd meg a myspace oldalamon a Freedom Fighters zenét, na az olyan!