2007/11/09

Ismét Youtube - 2D vs 3D

Youtube-os szédelgéseim során ismét találtam néhány videót, amin megfeküdtem. (Franc se tudja miért, de én rohadtul nem kattogok se youtube-ra, se iwiw-re, se a blogolásra, azt most órákat képes vagyok videókat vadászni, meg blogokat olvasni. Meg írni. Majd elmúlik egyszer.)

Az első egy 2d-ből 3d-be transzformáló kis alkalmazás bemutató videója, német fejlesztés a drága. Mondjuk mondhatnánk paraszt vakításnak, mert a videóból igazság szerint csak az derül ki, hogy ezzel 2d-s képekből tudunk 3d-s arcokat létrehozni, azokat meg vissza 2d-be. Szóval baromi ügyes és látványos kis fejlesztés, de ez idáig kevés. Ettől függetlenül befosatósan látványos és ügyesnek ígérkezik, szóval csekkold mindenképpen! Ha meg arcokat akarsz csinálni és nincsen feltelepítve az Oblivion, akkor próbáld ki ezt a progit, jó móka tud lenni!



A következő videó szintén egy fejlesztés alatt álló kis apllication bemutatója, egész pontosan 3d-s desktop a számítógépekre. Látványos, vicces, szórakoztató... lehet, kb öt percig, aztán rájössz, hogy baromira használhatatlan és visszatérsz a szokványos, unalmas, de használható 2d-s verzióra. (Egyébként is, akinek a desktopján ezer parancsikon van... Inkább nem is mondom.)


Nincsenek megjegyzések: