2007/11/24

BRUSHY MUZAK FREE DOWNLOAD - Freedom Fighters

Ismét Brushy zene, ismét ingyen, csak nektek, csak most, csak tőlem, csak mert hihetetlen rendes, aranyos és kedves vagyok. Persze vannak emberek, akiknek még ingyen sem kell a zeném, de ezen az aprócska dolgon lépjünk is túl gyorsan.
Szóval itt van a Freedom Fighters a készülő Iron Six játékból, amiben majd jól szét lehet lőni a másik tankját, harckocsiját.
Amikor elkezdtem írni a zenét mindenféle tankok, monstrumok, fémszörnyetegek jártak az agyamban, amik megállíthatatlanul mennek előre és pusztítanak, amit csak érnek. Aztán jönnek a terminátorok, meg az orkok, meg a robotzsaru is és mindenki meghal, meg három felé robban szét, szóval így ja... Hasonlóan vidám és pozitív hangulatú zenét sikerült írnom, a készítők legnagyobb megelégedésére. Eredetileg drum and bassnek terveztem a számot, de aztán fokozatosan lassítottam le breakbeat tempóra, majd lett belőle ez a menetelős, industrial zavargás. A technikázást minimumra vettem, csak arra koncentráltam, hogy üssön, vágjon, törjön a zene. Úgy írtam meg a zenét, hogy direkt szöveget is terveztem rá, remélem hamarosan sikerül kiegészíteni néhány ütős "rapbetéttel" (mennyire szánalmas kifejezés, mintha a Hip Hop Boys születne újjá... brr)

Szóval fogadjátok szeretettel tőlem a Freedom Fighters-t, hallgassátok, kritizáljátok, fikázzátok.

LINK:

Brushy - Freedom Fighters

(Offkórsz. A letöltött mp3-at hallgathatod, megmutathatod a barátaidnak, kiírhatod cd-re, odaadhatod anyádnak, buliban is lejátszhatod, de ha ellopod és pénzt keresel vele valamilyen úton módon, akkor megtalállak és úgy megb*szlak, hogy három hétig a sz*r is a szádon jön ki. Érthető voltam?)

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ez a májszpészes változat? Mert akkor fanyalgok egy sort.

Amúgy nekem inkább Normann Mailer: Meztelenek és holtak-feeling-je van.

Ettől még szeretnivaló.

Várom a breakbeat-verziót, meg a sok egyéb szart amiről tegnap vakeráltál.

Unknown írta...

Fanyalogj csak, a breakbeat verzió hamarosan érkezik. Az említett művet nem ismerem, én csak orkosookat olvasok, amiben ölnek, meg darabolnak, "vér, halál, vér"!