2007/11/25

The Casio Samples & Trinity's Breakfast

1998 környékén alakult a The Casio Samples. Bárhogy is nézzük az egyetlen albumuk, ami itthon megjelent mérföldkő volt a hazai electro scene-ben, mivel hogy itthon nincs electro scene, amit meg így hívnak az meg konkrétan nem electro zene (hanem tech-house vagy tech-trance). Szóval iszonyat nagy album volt a Cutting Age, ha valahol látod vedd meg, töltsd le, szerezd meg, mert jó lesz neked. Sajnos a zenekar úgy ahogy van megszűnt, ma már szinte semmi infót nem találni róluk, kivéve egy nem hivatalos oldalt. Öröm az ürömben, hogy a myspace-en megtalálható a sok eddig kiadatlan daluk közül az egyik nagy kedvencünk, a Polar! "Polar, Polar, black and white. Changing pictures side by side." Ehh.
A Trinity's Breakfast tulajdonképpen a a Casio Samples utódzenekara, továbbgondolása, hangzásban nem sokban tér el. Kevésbé electrosabb, zeneileg inkább inkább new wave, electro pop, nem annyira hideg és kimért, mint a Casio. Persze a dallamok, a technikás megoldások, a retro hangzások egy az egyben a Casio Samples zenei világát mutatják. Valahogy így szólhatna most az a zenei project, ha még létezne, de hé. Ez csak egy név, semmi más! A legnagyszerűbb az egészben, hogy a Trinity's Breakfast - Everything your body needs debütáló promó albumát teljes ingyen letölthetitek! Szóval tessék csak rárabolni és hallgatni ezt a jófajta muzsikát, ami a régi rajongóknak egyenesen megváltás lesz!

LINK:

The Casio Samples @ MySpace

Trinity's Breakfast @ MySpace

Trinity's Breakfast - Everything your body needs promo album free download

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Amúgy a molekulatévéről a szemfülesebbek egy másik albumot is le tudnak tölteni, ez is kellemes. És örülök, hogy pénteken így ráindítottalak a témára, szombaton ezek szerint megkaptad a Polar-t.

Mégis a hideg és precíz Casio lesz nálam az örök kedvenc...

Névtelen írta...

A Casio egyik utódzenekara: OPEN AIR.
www.myspace.com/openairofficial